Σχετικά με εμάς

Το μήνυμα που επιθυμούμε να «περάσουμε» στους πελάτες μας είναι αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Η ιστορία μας

Το 1992 ιδρύθηκε η ΤΖΕΙ ΚΕΙ ΤΖΙ IMPORT ΕΠΕ, εισαγωγική εταιρεία με σκοπό να προμηθεύσει την ελληνική αγορά με ποιοτικά ελεγχόμενα έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Στην συνέχεια προστέθηκαν έπιπλα bamboo (rattan) , έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου από αλουμίνιο και πλαστικό, ψάθινα, είδη ίσκιου, δερμάτινα έπιπλα κ.α.

Η αναγνώριση της εταιρείας από την ελληνική αγορά την οδήγησε πλέον και μετά από δεκαετή πείρα στην μετατροπή της σε Α.Ε. με σημαντική αύξηση κεφαλαίου με στόχο την εξασφάλιση ηγετικής θέσης στο χώρο των εισαγωγών επίπλων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και ψάθινων ειδών από τις ασιατικές αγορές. Η εταιρεία απευθύνεται σε καταστήματα επίπλων λιανικής και σε επαγγελματικό εξοπλισμό. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι αμιγώς πελατοκεντρική, ο πελάτης αντιμετωπίζεται ως συνεργάτης και ο στόχος της εταιρείας είναι η εξασφάλιση για λογαριασμό του πελάτη μας, της μέγιστης απόδοσης τιμής – αποτελέσματος.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Οι πελάτες της J.K.G. LIVING S.A. την επιλέγουν για τους ακόλουθους λόγους:

  • Εμπιστοσύνη
  • Αξιοπιστία
  • Ποιότητα προϊόντων

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας:

  • Πολύ καλή γνώση της Ασιατικής αγοράς
  • Μακροχρόνιες συνεργασίες με σημαντικές βιομηχανίες επίπλου
  • Η ποιότητα των προϊόντων μας

Μοναδικά έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Διαθέτουμε όλα τα εχέγγυα και την εμπειρία που πείθουν τον πελάτη ότι θα παραλάβει τα προϊόντα μας στο συμφωνημένο χρόνο, ότι δεν θα υπάρχουν αποκλίσεις από τις συμφωνημένες τεχνικές προδιαγραφές, ότι θα είμαστε δίπλα του για να λύσουμε όλα τα προβλήματα του, και ότι δεν θα επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε βραχυπρόθεσμα κέρδη αλλά μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας. Η εταιρεία ξεκίνησε συνεργασία με team έμπειρων διακοσμητών για την καλύτερη εξυπηρέτηση ξενοδοχείων κ.α. και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.