Τηλέφωνο Επικοινωνίας

(0030) 22990 41240

E-Mail Us

info@jkg-living.gr

jkg@otenet.gr

Διακόσμηση το 2019

Μάθε από σήμερα τις τάσεις που θα κυριαρχήσουν στη διακόσμηση το 2019

Οι νέες τάσεις στο interior design που υπόσχονται, όχι μόνο να δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στο χώρο σας, αλλά να τον κάνουν έναν instagram friendly παράδεισο!

Το να επιστρέφετε σε ένα σπίτι που, όταν μπαίνετε, σας κάνει να θέλετε να «χωθείτε» μέσα σε αυτό, δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά και φροντίδας της ψυχολογίας σας.

Όπως φροντίζετε την εξωτερική σας εμφάνιση για να νιώθετε αυτοπεποίθηση, είναι σημαντικό να μην παραμελείτε την εμφάνιση του χώρου που κοιμάστε, τρώτε, χαλαρώνετε, ζείτε και κινείστε. Δεν έχει σημασία αν η διεύθυνση σας οδηγεί σε μια μονοκατοικία με μεγάλο κήπο ή σε ένα απλό δυάρι στο κέντρο της πόλης. Αυτό που έχει σημασία είναι τις ώρες που επιλέγετε να περάσετε εκεί, να αισθάνεστε άνετα και «ζεστά».

Ακόμα κι αν δεν έχετε το ανάλογο budget για να φτιάξετε ένα σαλόνι που μοιάζει να βγήκε από τις σελίδες glossy περιοδικού, ακόμα κι αν η επίπλωση που έχετε κάνει κινείτε σε πιο basic σχέδια και χρώματα, ένας πανέξυπνος και οικονομικός τρόπος να δώσετε χαρακτήρα στο χώρο σας είναι επενδύοντας σε πινελιές διακόσμησης.

Μερικές από τις τοπ interior designers, όπως η βραβευμένη βρετανή διακοσμητής, Katharine Pooley, αποκαλύπτουν τις επόμενες κυρίαρχες τάσεις στη διακόσμηση. Κι όταν λέμε τις «τελευταίες» εννοούμε αυτές για τις οποίες θα μιλάνε όλοι το 2018!